Ķirurģija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Rubenhair Baltika, SIA

Republikas laukums 3-12, Rīga LV-1010
kosmētikas tirdzniecība, pārdošana, kosmētikas pārdošana, kosmētisko produktu pārdošana, plastiskā ķirurģija

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

1905.gada 13-2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Dr.Mihails Iļjins - zobu implantācija, visa veida zobu protezēšana, ķirurģija. Dr.Anastasija Iļina - zobu higiēna, estētiskā zobu ārstēšana. Augsti kvalificēti speciālisti. Diagnostiskā aparatūra. Augsta kvalitāte, sapratīgas cenas, kreatīva pieeja un draudzīga atmosfēra!

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Kuldīgas 26, Ventspils LV-3601
digitālais rentgens, zobu rentgens ar datoru, balināšana, endodontija - sakņu kanālu ārstēšana, zobu ķirurģija

Amālija 2020, SIA

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

Zobārstniecības praksē SIA "Amālija 2020" pieejamie pakalpojumi: mutes dobuma higiēna un profilakse; plombēšana un endodontiska ārstēšana; protezēšana; mutes dobuma ķirurģija-zobu ekstrakcija; bērniem zobārstniecība bez maksas; zobārsta konsultācijas - ieteikumi un instrukcijas. Klīnika nodrošina pieejamību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pēc iepriekšēja pieraksta. Ārstniecības iestāde nodarbojas ar vienkāršo zobu kariesa ārstēšanu.

Dental Office, SIA

Dzelzavas 76 k.3, Rīga LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Zobu higiēna ✓ Terapeitiskā stomatoloģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu ekstrakcija ✓ Rentgens ✓ Ķirurģija Apraksts:

Zobarstniecība Purvciemā, Rīga -"Dental Office"- Zobu ārstēšana, higiēna un izbalināšana, ķirurģija, protezēšana, rentgens

ZL.LV iesaka

LUC MEDICAL, SIA

Rīgas 54a, Daugavpils LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Uroloģija ✓ Nefroloģija ✓ Hemodiālīze ✓ Ķirurģija ✓ Bērnu ķirurģija ✓ Proktoloģija ✓ Ginekoloģija ✓ USI diagnostika ✓ Kardioloģija ✓ Endokrinoloģija ✓ Onkoloģija ✓ Fizioterapija ✓ ĶĪmijterapija ✓ Mamoloģija ✓ Laboratorija ✓ Anestezioloģija

Veterinārā klīnika BarberDog

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Mūsu zooveikalā:: ✓ Sausā un konservētā barība dzīvniekiem ✓ Saldēta naturālā produkcija ✓ Spēles ✓ Kārumi ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Mājiņas, guļvietas un tualetes Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

DentaVita, zobārstniecība visai ģimenei

Zobārsti- profesionāļi kuriem uzticas !
Latgales 283, Rīga LV-1063
Apraksts:

"DentaVita" - zobārstniecība Ķengaragā. Zobārsts Ķengaragā. Laipni lūdzam "Dentavita", mūsdienīgā un saulainā zobārstniecības klīnikā, kura atrodas netālu no lielākā Rīgā transporta krustceļa Dienvidu tilta, atsevišķi stāvošajā, pilnīgi renovētajā ēkā ar ērtu stāvvietu. Mēs sniedzam visa veida zobārstniecības pakalpojumus: ārstēšanas, protezēšanas, implantācijas, higiēnas un estētiskās stomatoloģijas jomā. Ja jūs vēlaties būt pārliecināti par savu smaidu un savu zobu veselību vai jums ir vajadzīga neatliekamā stomatoloģiskā palīdzība, vai jūs vienkārši meklējat drošu zobārstu savai ģimenei, mēs vienmēr atradīsim labāko risinājumu katra klienta smaidam un laikam.

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Ikšķiles veterinārā ambulance

Strādājam pēc pieraksta.
Daugavas prospekts 38a, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Apraksts:

"Ikšķiles Veterinārā Ambulance" atvērta no 2019.gada maija. Piedāvājam visplašāko veterinārās medicīnas pakalpojumu klāstu: vakcinācijas, sterilizācijas, terapiju, mīksto audu un kaulu ķirurģiju, datorrentgenogrāfiju, mutes dobumu higiēnu u.c.

Santadent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Mārupes 1a, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Zobārstniecības un zobu higiēnista pakalpojumi bērniem un pieaugušajiem Āgenskalnā. Bērniem līdz 18 gadiem - bezmaksas!

Justīne R, SIA, Freihaut profesionāla kosmētika

Avotu 11a, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums "Justīne R" ir radīts, lai skaistumkopšanas nozari papildinātu ar unikāliem un kvalitatīviem produktiem. Uzņēmuma klāstā ir profesionāla kosmētika, filleri, pīlingi, biorevitalizācijas un mezoterapijas produkti, mezodiegi. Freihaut ir jauns un dinamisks profesionālās kosmētikas zīmols, kas, pateicoties savām darba metodēm un produktu formulām, ir izcils instruments kosmetologiem.

Veromi, SIA, Veterinārā klīnika Amicus

K.Valdemāra 16, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi: ✓ terapija ✓ ķirurģija ✓ stomatoloģija ✓ vakcinācija ✓ mikročipēšana ✓ asiņu, urīna, fekāliju un apmatojuma analīzes ✓ vēdera dobuma ultrasonogrāfija un grūsnības noteikšana ✓ dzīvnieku ārstniecisko un profesionālo barību ✓ barības piedevas, kopšanas līdzekļus un vitamīnus ✓ profesionālas konsultācijas dzīvnieku īpašniekiem

Diennakts zobārstniecība, SIA Zobu Paradīze

Avotu 43, Rīga, LV-1009
Diennakts zobārstniecība:

Diennakts zobārsts pieaugušajiem no ceturdienas līdz svētdienai. Zobārstniecības klīnika Zobu Paradīze piedāvā dažādus zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā iespējamas tādas procedūras kā zobu raušana, zobu ķirurģija, zobu ārstēšana, plombes un implantācija, protezēšana, sakodiena labošana un citi zobārstniecības pakalpojumi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Zobu rotas. Zobu balināšana. Zobu restaurācija dienas laikā.

Prime Dental Clinic, zobārstniecība Teikā

Burtnieku 36a, Rīga, LV-1084
Zobārstniecības pakalpojumi un specializācija: ✓ Terapija ✓ Kariesa ārstēšana un fotopolimēro plombu uzstādīšana ✓ Endodontija un zobu kanālu ārstēšana ar mikroskopu ✓ Estētiskā zobu restaurācija ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu ekstrakcija ✓ Zobu un mutes dobuma higiēna ✓ Zobu balināšana ✓ Ortodontija

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Pakalpojumi:: ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Digitālais Rentgens ✓ Videoendoskopija ✓ Laparaskopija ✓ Artroskopija ✓ Terapija ✓ Ķirurģija Par mums: IU “Pārventas veterinārā ambulance” no 1997. gada sniedz veterinārmedicīnas pakalpojumus diagnostikā, ķirurģijā un terapijā. Klientu ērtībām ierīkota plaša uzgaidāmā zāle ar svariem, uz kuriem arī ikdienā varat sekot līdzi jūsu dzīvnieka svaram. Moderna veterinārā aptieka ar plašu zāļu un dzīvnieku barību klāstu.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Eliāses Ievas zobārstniecības prakse, SIA

Jumaras 195, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Ārstniecības iestādes reģistra kods 2500-00153. Zobārstniecības pakalpojumi: Ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu implanti, mutes higiēna, balināšana.

Diadents, SIA

Melīdas 10-62, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Zobu raušana ✓ Protezēšana ✓ Smaganu ārstēšana ✓ Zobu ķirurģija ✓ Kroņi ✓ Plombēšana ✓ Zobārsta konsultācijas Apraksts:

Dr. Bankoviča klīnika Vecmīlgrāvī. Mūsu klīnikas piedāvajumā: zobu ārstēšana, terapija, ķirurģija un higiēnista pakalpojumi.