Ķirurģija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts: Šmites L. zobārstniecības prakse piedāvā plaša spektra zobārstniecības un stomatoloģijas pakalpojumus Lielvārdē. Pie mums iespējama plombēšana, zobu raušana, ķirurģija, protezēšana un citi pakalpojumi.
ZL.LV iesaka

Endijas veterinārā klīnika

M.Ķempes 10, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Sniedzu veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem, ārstēšana, vakcinācija, čipēšana, ķirurģiskā palīdzība, laboratoriskie pakalpojumi, ultrasonogrāfija, dermatoloģija. Dzīvnieku dokumentu sagatavošana izbraukšanai no valsts. Piedāvāju arī zobakmens tīrīšanu, zobu pulēšanu. Klīnikā var iegādāties suņu un kaķu ikdienas un ārstniecisko barību, nepieciešamos medikamentus, attārpošanas un atblusošanas līdzekļus, šampūnus, ausu tīrāmos līdzekļus.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Par zobārstniecību:

Zobārstniecības kabinets piedāvā zobu ārstēšanu un protezēšanu, smaganu saslimšanu ārstēšanu, zobu ķirurģiju, mutes dobuma higiēnu, pastāvīgo un piena zobu ārstēšanu bērniem. Kabinetā strādā sertificēti speciālisti - zobārsti un zobārstniecības māsas. Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 1300-00007.

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10a, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, kā arī mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana; ✓ Mājas vizītes Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana un nepieciešamās terapijas nozīmēšana un veikšana; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija un dažādas terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai. Pieejama arī intravenozā barošana.

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

DK Vetmed plus, SIA

Rūpniecības 9, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
veterinārija, konsultācijas, dzīvnieku barība, suņu, kaķu, kastrācija, sterilizācija, vakcinācija, ķirurģija

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Hospitāļu 23-201, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ:

✓ 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. ✓ 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. ✓ 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Bogdanovs Vladimirs, veterinārārsts Bolderājā un Jūrmalā

Dzintaru prospekts 60-3, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Veterinārārsts, vetārsts, veterinārā palīdzība Jūrmala, Rīga, Bolderāja.
ZL.LV iesaka

Vetklinika24, SIA, diennakts veterinārā klīnika

Dzelzavas 17, Rīga LV-1084
Apraksts:

Sniedzam kvalitatīvu neatliekamu veterinārmedicīnisku palīdzību 24 stundas diennaktī.

Klīnika ir aprīkota ar atsevišķu neatliekamās palīdzības bloku, stacionāru un intensīvās aprūpes iekārtām, kas paredz pacientam nepieciešama mikroklimata nodrošināšanu. Papildus diagnostikas veikšanai klīnikā atrodas arī laboratorija un vizuālās diagnostikas iekārtas – ultrasonogrāfiskai, rentgenogrāfiskai un zobu rentgenogrāfiskai izmeklēšanai

Ikdienā piedāvājam arī terapeitiskas un ķirurģiskas konsultācijas, tai skaitā gastroenteroloģiskas, dermatoloģiskas, stomatoloģiskas, ortopēdiskas un neiroloģiskas konsultācijas.

Dr. Ainara Kokareviča veterinārā klīnika Fel-Can

Turpinām strādāt klātienē!
Codes 3a, Rīga LV-1058
Apraksts:

Veterinārās klīnikas pakalpojumi - konsultācijas, profilaktiskie pasākumi (pretparazitārie, vakcinēšanas u.c.), diagnostiskie izmeklējumi, eitanāzija, mājas vizītes, mikročipēšana,​ dzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā​, terapija, ​vispārējā ķirurģija, ​sterilizācija, kastrācija, stomatoloģija, ortopēdija, ginekoloģija, rentgendiagnosika, ​ultrasonogrāfija, zoopreces (dzīvnieku ārstnieciskā barība, aksesuāri, u.c.).

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Ruicēnas L. zobārstniecības prakse

Brīvības 7-47, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Leilas Ruicēnas zobārstniecības prakse Dobelē sniedz dažādus zobārstniecības pakalpojumus - zobu ķirurģija, protezēšana, zobu ārstēšana un citi zobārstniecības pakalpojumi. Zobārstniecības pakalpojumi ar pieņemamām cenām un pretīmnākošu servisu.

MedAmber, SIA

Silmaļu 17-4, Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts: Uzņēmums kas nodarbojas ar medicīnas preču tirdzniecību Baltijas valstīs piedāvājot saviem klientiem vislabākos risinājumus mūsdienu veselības pakalpojumu sniegšanai.

Mēs regulāri pilnveidojām mūsu zināšanas un paplašinām sadarbības partneru klāstu apmeklējot lielākas medicīnas tehnoloģiju izstādes, forumus, konferences, ka arī interesējamies par mūsu piedāvāto preču ražošanas procesiem kas ļauj garantēt izcilu kvalitāti un maksimāli induvidualu pieeju saviem klientiem.

DE-Denta, SIA, zobārstniecība

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Zobu labošana. Ķirurģija. Protezēšana. Zobu higiēna. Zobu balināšana. Zobu rotas.

Dental Medical Rīga, Zobārstniecība Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Marijas 2, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Ortodontija ✓ Higiēnists ✓ Rentgena izmeklējumi ✓ Implantaloģija ✓ Diagnostika ✓ Endodontija ✓ Zobu labošana ✓ Bērnu zobārsts Īpaši:: Klīnikā ir viegla piekļuve personām ar kustību traucējumiem, kā arī specializētas stāvvietas.

Dental Medical Majori

Lienes 7, Jūrmala, LV-2015
pakalpojumi bērniem, bērnu stomatoloģija, mutes higiēna, zobu higiēna, higiēnists, zobu ārstēšana, zobu ķirurģija , zobu balināšana mājās, zobu labošana, zobu sāpes, zobu rentgens, zobu raušana, zobu veselība, zobu ķirurģija