Ķirurģija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Anitas veterinārais serviss, SIA

Striķu 9, Saldus, Saldus nov., LV-3801
liellopu kastrācija, vakcinācija, dzīvnieku vakcinācija, dzīvnieku ārstēšana, ārstēšana, dzīvnieku ķirurģija

Anitas veterinārā aptieka

K.Valdemāra 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Veterinārā aptieka, Anitas veterinārā aptieka, Anitas veterinārā aptieka Talsos, dzīvnieku barība, ārstnieciskā barība dzīvniekiem, specializētā barība dzīvniekiem, medikamenti, dzīvnieku medikamenti, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, akvāriji, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi,

Anitas veterinārā aptieka

Kuldīgas 1a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Veterinārā aptieka, Anitas veterinārā aptieka, Anitas veterinārā aptieka Saldus, veterinārā klīnika, veterinārija, suņu, kaķu, sesku, fretku, liellopu kastrācija, vakcinācija, dzīvnieku vakcinācija, dzīvnieku ārstēšana, ārstēšana, dzīvnieku ķirurģija, dzīvnieku barība, dzīvnieku medikamenti, veterinārie medikamenti, ārstnieciskā

fon REKE vet, SIA

Raiņa 104, Jūrmala, LV-2016
Apraksts:

Veterinārā klīnika "fon REKE vet" Jūrmalā ir Reķu veterinārā prakse. Piedāvājam katram pacientam atrast zinošu, iejūtīgu, ieinteresētu ģimenes ārstu. Piedāvājam terapijas, ķirurģijas pakalpojumu. Sniedzam konsultācijas par dzīvnieka ēdināšanu, sastādām fizioloģiski piemērotu ēdienkarti. Nāc un iepazīsties. Lai dzīvnieki veseli un saimnieki laimīgi.

ZL.LV iesaka

Šlegelmilhas un Trepšas zobārstu prakse, SIA

Dambja 10, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Šlegelmilhas un Trepšas zobārstu prakse", SIA piedāvā zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem, Jelgavā.

Ārstniecības iestādes reģistra kods 0900-00016

Estētiks, SIA

Kleistu 18a-1, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.

SV Centr, SIA, stomatoloģija Ziepniekkalnā

Valdeķu 55-82, Rīga LV-1058
Apraksts:

"SV Centr" stomatoloģija – tā ir mūsdienīga stomatoloģiskā klīnika, kura strauji attīstās. Šeit Jūs varat saņemt kvalificētu palīdzību vairākās stomatoloģijas nozarēs. Lieliskas iekārtas, unikālas stomatoloģijas tehnoloģijas, kvalificēti speciālisti un patīkama atmosfēra ir mums ļāvusi iekarot mūsu klientu atzinību un mīlestību.

 

ZK Dina, SIA

Diakonāta 4-5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Mutes dobuma diagnostika ✓ Ķirurģiskā stomatoloģija ✓ Terapeitiskā stomatoloģija ✓ Endodontija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Bērnu zobārstniecība

 

Apraksts:

Zobārstniecība Valmierā. Lai nodrošinātu labāko rezultātu saviem pacientiem, izmantojam tikai labākos materiālus un tehnoloģijas. Mūsu zobārsti un zobu higiēnisti spēs Jums palīdzēt ātri un kvalitatīvi. Gaidīsim Jūs ciemos!

 

N.Kovriga ārsta prakse bērnu ķirurģijā, SIA

Bruņinieku 5 k.22-105, Rīga LV-1001
Apraksts:

Sertificēts bērnu ķirurgs Natālija Kovriga, kura ārsta pediatra grādu ieguvusi 1985.gadā. 1986.gadā pabeigusi internatūru Rīgas medicīnas institūtā (šobrīd Latvijas Medicīnas akadēmija) bērnu ķirurģijā profesora J. Gaujiena vadībā.  Pēc tam ilgus gadus strādāja Rīgas pilsētas 5.Bērnu poliklīnikas centrālajā bērnu traumatoloģijas nodaļā.

2000.gada noslēgts līgums ar Rīgas novada slimokasi un piešķirta atļauja izveidot ārsta praksi, pēc tam līgums ar Veselības obligātas apdrošināšanas valsts aģentūru (šobrīd Nacionālais veselības dienests) un nodibināta ārsta prakse bērnu ķirurģijā.

No 2008.gadā N. Kovrigas ārsta prakse bērnu ķirurģijā saņēma atļauju sekundāro ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanai par valsts apmaksu.

Bariatriskais ķirurgs M.Mukāns, SIA

Latgales 241, Rīga LV-1019
AIWA CLINIC SNIEDZ ŠĀDUS PAKALPOJUMUS::

Konsultē pirms operācijām AIWA Clinic un VCA poliklīnikās.

Īpaši specializējies laparoskopiskajā ķirurģijā. Veicis vairā kā 250 bariatriskās operācijas.

✓ bariatriskās – kuņģa samazināšanas operācijas svara samazināšanai, ✓ trūces (cirkšņa, pēc operācijas, nabas, diafragmālās), ✓ vēdera priekšējo muskuļu diastāzes minimāli iznvazīva korekcija, ✓ gastroezofagiāla atviļņa (skābes atraugas) korekcija ar kuņģa fundoplikāciju, ✓ žultspūšļa laparoskopiska izņemšana žultsakmeņu vai polipu gadījumā, ✓ laparoskopiska diagnostika, ✓ dažādu veidu mīksto audu operācijas.

Izskaidro un sagatavo bariatriskajai ķirurģijai, piesaistot uztura speciālistu, klīnisko psihologu vai citus speciālistus pēc nepieciešamības.

AM Dental Studio, SIA

Atbrīvošanas aleja 71-4a, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Terapija ✓ Protezēšana ✓ Ķirurģija ✓ Zobu kapes Dr. Antona Maksimova zobārstniecība:

Rūpes par savu veselību ir ārkārtīgi svarīgas katram no mums, tāpēc skaisti un kopti zobi ir ne tikai žilbinošs smaids, bet arī visa organisma veselības garants.

Klīnika AM Dental Studio, kas atrodas pašā Latgales sirdī, sniedz kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus pieaugušajiem un bērniem. Mūsu speciālistu profesionālās kvalifikācijas sagataves līmenis garantē sniedzamo pakalpojumu drošību un uzticamību.

Jūs neapšaubāmi būsiet gandarīti gan par rezultātu, gan par komfortu mūsu klīnikas apmeklējuma laikā. Zobu ārstēšanas procedūra būs ātra un absolūti nesāpīga! 

Torņkalna veterinārā klīnika un aptieka, Veosa, SIA

Vienības gatve 66, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Torņkalna Veterinārā klīnika un aptieka" Vienības gatvē 66, Rīgā, Torņakalnā kopš 2002. gada piedāvā izcilu dzīvnieku ārstēšanu un aprūpi un citus veterināros pakalpojumus. Mūsu Veterinārā klīnika Pārdaugavā piedāvā vispārējo profilaktisko, terapeitisko un plānveida ķirurģisko palīdzību mājdzīvniekiem.  

Mūsu mērķtiecīgā un gādīgā veterinārārstu komanda ir ar plašu pieredzes un zināšanu klāstu veterinārijā. Gaidīsim Jūs un Jūsu mājdzīvnieku mūsu ģimenē.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Produkti/Pakalpojumi:: ✓ Medicīnas preces ✓ Medicīniskās tehnoloģijas ✓ Ķirurģiskie risinājumi ✓ Vairumtirdzniecība un industriālie pakalpojumi

 

1. Vienreizējās lietošanas medicīnas preces

2. Ķirurģiskie instrumenti

3. Individuālie Aizsardzības Līdzekļi (IAL)

4. Brūču Aprūpe

5. Inkontinence un Pacientu Aprūpe

6. Higiēna, Tīrīšana un Dezinfekcija

7. Pamata Medicīniskās Ierīces

8. Medicīnas Aprīkojums, Medicīnas Ierīces un Medicīnas Mēbeles

9. Covid-19 Risinājumi

Silver Dental, SIA

Lāčplēša 8-1, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Zobārstniecība Aizkrauklē

LaTi un kompānija, SIA

Grebenščikova 1-266, Rīga LV-1003
Apraksts:

Medicīnas sabiedrība "LaTi un Kompānija" ir ambulatora ārstniecības iestāde, kurā pieejami bērnu un pieaugušo ķirurģijas, traumatoloģijas un ortopēdijas speciālisti. 

Sabiedrība dibināta 1994. gadā.  Strādājot vienotā komandā, ar gandrīz divdesmit gadu pieredzi, mēs esam spējīgi palīdzēt visdažādākajās situācijās – arī komplicētu saslimšanu gadījumos. Mūsu mērķis ir nodrošināt profesionālu konsultāciju, diagnostiku un ārstēšanu.

Dr. Sandras Ratnieces zobārstniecības prakse, SIA

Brīvības gatve 300, Rīga LV-1006
Apraksts:

SIA "Dr. Sandras Ratnieces zobārstniecības prakse" veic  zobu ārstēšanu, ķirurģiju, zobu estētiku un zobu higiēnu.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
terapija, vakcinēšana, ultrasonogrāfija, morga pakalpojumi, eitanāzija, mājas vizītes, konsultācijas, ķirurģija , vakcinācijas apliecība, veterinārie, zāļu, veterinārās zāles, mikročipu ielikšana, ķirurgs, dzīvnieku ķirurģija